My Birthday Giveaway~!

by - October 11, 2014

I wrote this post in English and Indonesian
Blogger and non-blogger can join!

English

Hello everyone~!!!

So excited because this is my 1st time ever hold a giveaway on my blog <3
This is to celebrate my birthday on this 20 october and finally I'm gonna turn 17th!!! ^O^
There will be 3 winners!! and here's the prizes <3

Prize 1
1. Beyond color artist mono pop cheeks shade Moon river
2. vivelle hello kitty soap Naomi
3. Pixie lashes no 170 1 set (10pairs)
4. Nail water decal 1 set
5. Lip sticker
6. Hello kitty jar
7. Cocoon facial
8. Dove whitening original roll on sample
9. Kawaii Blue socks (from Diah hernastiti)
10. Blue Bracelet (from Diah hernastiti)
11. Samples ^^

Prize 2
1. Secret Key milk whipping hand cream (swatch 1x)
2. Bless sample kit (cleansing foam, scrub cleanser, sunscreen)
3. Angel lashes collection false lashes 3 pairs no box
4. Kawaii Yellow socks (from Diah hernastiti)
5. Maroon bracelet (from Diah hernastiti)
6. Hello kitty jar
7. Cocoon facial
8. Orange Hair knot
9. Black Eyelid tape
10. Nail water decal 1 set
11. Lip sticker
12. Dove whitening original roll on sample
13. Samples ^^

Prize 3
1. Citra pink orchid face moisturizer (swatch 1x)
2. Angel lashes collection false lashes 3 pairs no box
3. Yoko Spa milk salt
4. Kawaii pink socks (from Diah hernastiti)
5. Pink bracelet (from Diah hernastiti)
6. Piglet pink coin pouch (from Diah hernastiti)
7. Hello kitty jar
8. Cocoon facial
9. White hair knot
10. Nail water decal 2set
11. Lip sticker
12. makarizo advisor hair recovery
13. black eyelid tape
14. Samples~

----------------
*UPDATE*
I can't see all the entries because the rafflecopter is error and I don't know why. So I'll do this giveaway manually and I'll check your entry one by one. I'm so sorry if you already fill the reafflecopter.
---------------

All you have to do is simply fill all requirements on the Rafflecopter bellow~
All you have to do is simply fill all requirements bellow~
1. Follow my blog via GFC
2. Like Pinku Room facebook page
3. Follow me on twitter @Dewii_20 
4. Follow me on instagram @dewiuno
5. Follow my bloglovin
6. Leave comment on this post
"Tell me your name, FB, twitter, instagram, GFC, bloglovin, and your birthday wish for me ^O^/"
7. Tweet on twitter about this giveaway with your own word, hashtag #dewibirthdaygiveaway #pinkuroomgiveaway and link to this post
8. Share on facebook about this giveaway with your own word, hashtag #dewibirthdaygiveaway #pinkuroomgiveaway and link to this post
9. post the giveaway banner on instagram with hashtag #dewibirthdaygiveaway #pinkuroomgiveaway
10. Follow Diah hernastiti via GFC (This is not mandatory but you'll get plus point)

Additional rules for blogger (got plus point)
11.. Use the giveaway image in this post and put in your sidebar.. don't forget to link back to this post
12. Make a blogpost about this giveaway and link back to this post :) leave your blogpost link in comment.

to avoid spam, you can update the link share on twitter and facebook one day before this giveaway is offer in comment ^^

This giveaway is for Indonesian Residents Only and the winner will pay the shipping fee.

You can use this picture or the first picture on this post as the banner when share this giveaway~
Also don't forget include hashtag #dewibirthdaygiveaway and #pinkuroomgiveaway <3
Please do not unfollow after the giveaway is offer or you'll be blacklist in the next giveaway :D

This giveaway start from 13 october 2014 until 31 october 2014 and I'll announce the winner on 8 november 2014 ^^

I hope you'll join my 1st giveaway :D

Much Love,
------------------------------------
Indonesian

Hallo semuanya~!!!

Seneng banget karna ini pertama kalinya aku bikin giveaway diblogku <3
Ini untuk merayakan ulang tahunku tanggal 20 oktober dan akhirnya aku akan 17 tahun!!! ^O^

Akan ada 3 pemenang lho! ini hadiahnya <3

Prize 1
1. Beyond color artist mono pop cheeks shade Moon river
2. vivelle hello kitty soap Naomi
3. Pixie lashes no 170 1 set (10pairs)
4. Nail water decal 1 set
5. Lip sticker
6. Hello kitty jar
7. Cocoon facial
8. Dove whitening original roll on sample
9. Kawaii Blue socks (from Diah hernastiti)
10. Blue Bracelet (from Diah hernastiti)
11. Samples ^^

Prize 2
1. Secret Key milk whipping hand cream (swatch 1x)
2. Bless sample kit (cleansing foam, scrub cleanser, sunscreen)
3. Angel lashes collection false lashes 3 pairs no box
4. Kawaii Yellow socks (from Diah hernastiti)
5. Maroon bracelet (from Diah hernastiti)
6. Hello kitty jar
7. Cocoon facial
8. Orange Hair knot
9. Black Eyelid tape
10. Nail water decal 1 set
11. Lip sticker
12. Dove whitening original roll on sample
13. Samples ^^

Prize 3
1. Citra pink orchid face moisturizer (swatch 1x)
2. Angel lashes collection false lashes 3 pairs no box
3. Yoko Spa milk salt
4. Kawaii pink socks (from Diah hernastiti)
5. Pink bracelet (from Diah hernastiti)
6. Piglet pink coin pouch (from Diah hernastiti)
7. Hello kitty jar
8. Cocoon facial
9. White hair knot
10. Nail water decal 2set
11. Lip sticker
12. makarizo advisor hair recovery
13. black eyelid tape
14. Samples~

----------------
*UPDATE*
aku tidak bisa melihat semua entry kalian karena rafflecopternya error dan aku gak tau kenapa. Jadi aku adain giveaway ini secara manual aja ya dan aku akan cek entry kalian satu persatu. Aku minta maaf sekali kalau kalian sudah mengisi rafflecopternya.
---------------

Yang kalian harus lakukan hanyalah mengisi peraturan rafflecopter di bawah ini~
Yang harus kalian lakukan hanyalah mengikuti peraturan dibawah ini~
1. Follow blog ku via GFC
2. Like facebook page Pinku Room
3. Follow aku di twitter @Dewii_20 
4. Follow aku di instagram @dewiuno
5. Follow bloglovin ku
6. Tingggalkan komen kalian di post ini
"sebutkan nama, FB, twitter, instagram, GFC, bloglovin, dan ucapan ulang tahun kalian buat aku ^O^/"
7. Tweet di twitter tentang giveaway ini dengan kalimat kalian masing-masing, hashtag #dewibirthdaygiveaway #pinkuroomgiveaway dan link post ini
8. Share di facebook tentang giveaway ini dengan kalimat kalian masing-masing, hashtag #dewibirthdaygiveaway #pinkuroomgiveaway dan link post ini
9. post banner giveaway di instagram dengan hashtag #dewibirthdaygiveaway #pinkuroomgiveaway
10. Follow blog Diah hernastiti via GFC (ini tidak wajib tapi kalian akan mendapat point plus)

Peraturan tambahan untuk blogger (mendapat point plus)
11. Pakai foto pertama di post ini atau banner dibawah dan letakan di sidebar kalian, jangan lupa di link back ke post ini
12. buat blogpost tentang giveaway ini dan jangan lupa di link back ke post ini :) tinggalkan link blogpost kalian di komen

untuk link share di twitter dan facebook bisa diupdate di komen sehari sebelum giveaway berakhir ya, biar tidak jadi spam ^^

Giveaway ini hanya untuk Penduduk Indonesia dan pemenangnya akan membayar ongkos kirim hadiah

kalian dapat menggunakan gambar pertama dipost ini atau banner dibawah ini pada saat men-share~
dan jangan lupa gunakan hashtag #dewibirthdaygiveaway dan #pinkuroomgiveaway <3
tolong jangan unfollow setelah giveaway berakhir atau kalian akan diblacklist pada giveaway selanjutnya~
giveaway ini berlangsung dari tanggal 13 oktober 2014 sampai 31 oktober 2014 dan aku akan mengumumkan pemenangnya pada tanggal 8 november 2014 ^^

Aku berharap kalian akan mengikuti giveaway pertamaku :D

Much Love,

You May Also Like

20 comments

  1. hiii salam kenal dewi....
    hapoy birthday to u pretty lady...
    wish u all the best n ur dream will come true..

    bloglovin numerolee
    gfc numerolee
    ig numero_lee
    fb alphanumeric numero
    twitter leesh1er

    wish me luck... ^^

    ReplyDelete
  2. Happy b.day.. sehat dan sukses selalu.. ternyata masih sangat muda ya..
    17 tahun masih bunga-bunga yang sedang mekar :))
    semoga di usia yang sekarang semakin sukses, bisa menginspirasi orang lain, apa yang dicita citakan tercapai. dan semakin cantik serta exsis jd beauty blogger. amin..

    aku ikutan giveawaynya juga ya..:)
    Nama : Neni Lisnawati
    Fb : https://www.facebook.com/mzelle.lisnawati
    twitter : https://twitter.com/Perong
    IG : mzelleznon
    GFC :Neni Lisnawati
    Bloglovin : http://www.bloglovin.com/nenilisnawati

    ReplyDelete
    Replies
    1. oya lupa blognya
      lovelylisnawati.blogspot.com

      Delete
  3. Hai , salam kenal sebelumnya.....

    Happy Birthday ya buat kamu, semoga diberi kesehatan, kelancaran rizki, dan apa yang selama ini dicita-citakan bisa terwujud.... amin :)

    aku ikutan giveaway nya yaa :)
    Nama : Eriyani
    Facebook : Ery Wicaksana
    Twitter : @EryMaggot
    Instagram : @erywicaksana_
    GFC : Ery Wicaksana
    Bloglovin : Ery Wicaksana
    Sidebar Banner : http://berbagiceritae.blogspot.com
    Blogpost : http://berbagiceritae.blogspot.com/2014/10/dewi-yang-birthday-giveaway.html

    Aku juga udah follow blog nya Diah Hernastiti.
    sekali lagi happy birthday yaaa... and thanks for giveaway nya ^^

    ReplyDelete
  4. Join ya wi ^^

    Nama : Vania Hendra Gunawan
    FB : Vania Hendra
    Twitter : @Vania_Hendra
    Instagram : @vaniahendra
    GFC : Vania Hendra Gunawan
    Bloglovin : Vania Hendra

    Side banner : http://lovellivelaugh.blogspot.com
    Blogpost : http://lovellivelaugh.blogspot.com/2014/10/giveaway-pinku-room-giveaway.html
    Uda follow juga blognya Diah Hernastiti

    Happy early birthday Dewi ^^
    Sukses dalam segala hal ya buat kamu (sekolah, nge'blog, dll)
    Diberkati dan dipakai Tuhan dalam segal hal ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Twitter share :
      14 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/521909580196884480
      15 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/522239480938262530
      !6 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/522629010610614272
      18 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/523493716120465408
      19 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/523856298907955201
      20 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/524107202814947328
      21 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/524483948169031680
      22 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/524871635010981888
      23 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/525162752835203073
      24 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/525655977903673344
      25 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/525870869940150272

      FB Share :

      20 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10202986118630278
      21 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10202991583286891
      22 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10202996686734474
      23 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10203001649458539
      24 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10203008283824394
      25 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10203011444343405

      Instagram Share :

      14 Oktober 2014
      http://instagram.com/p/uH1t0_ykJv/
      17 Oktober 2014
      http://instagram.com/p/uP0QbUSkOo/
      19 Oktober 2014
      http://instagram.com/p/uVvHotykLn/
      21 Oktober 2014
      http://instagram.com/p/uahRM-ykKY/
      23 Oktober 2014
      http://instagram.com/p/ufCEHmSkGU/
      25 Oktober 2014
      http://instagram.com/p/ukBtywSkAz/

      Delete
    2. Instagram share :
      27 Oktober 2014
      http://instagram.com/p/uo5OaiykM9/
      29 Oktober 2014
      http://instagram.com/p/uuYC1YykAm/
      30 Oktober 2014
      http://instagram.com/p/uvp4j9SkDQ/

      Twitter share :
      26 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/526260091880611840
      27 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/526778828312436736
      28 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/526984261891407872
      29 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/527332487039447040
      30 Oktober 2014
      https://twitter.com/Vania_Hendra/status/527511840490659840

      FB share :
      26 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10203017598137246
      27 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10203023701449825
      28 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10203030915390169
      29 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10203035944595896
      30 Oktober 2014
      https://www.facebook.com/vania.h.gunawan/posts/10203037932565594


      Delete
  5. Happy Birthday, pretty girl!
    I wish you can get what is the best for you. The best is not always what you want, but you must be grateful for it ;)
    Semoga lancar blogging dan sekolahnya yaa :D
    Btw, aku juga October girl lho, the 29th, hihi.. #highfive ^.^/

    Nama: Sarah Azizah
    GFC: Sarah Mar'atul Azizah
    Facebook: Sarah Azhezha
    Twitter: @azhezha
    Instagram: @azhezha
    Bloglovin: Sarah Azhezha

    Done follow dan like semua.
    Done tweet, share, and instagram post too.

    Tambah sidebar di sarahazhezha.blogspot.com
    Visit and follow my blog ya, hehe :D

    Thanks for the giveaway!

    ReplyDelete
  6. non blogger boleh ikutan ngag ya? aku suka lihat2 postingan review produk punya kamu, pegnen ikutan juga nih tapi aku bukan blogger TT

    ReplyDelete
  7. Happy birthday ^^


    恵美より ♥
    www.emi-doll.blogspot.jp

    ReplyDelete
  8. ce join ya =)
    happy belated 17th sweet seventeen

    semoga yang dicita2kan tercapai, berbahagia selalu, rejeki dan belajarnya dilancarkan, blognya makin famous, longlife,blognya makin bagus dan makin tambah baik kedepannya, God Bless You :)

    Nama: Griselda Audrey
    GFC: Audrey Tjang
    Facebook:
    Twitter: @gaclicious
    Instagram: @dreychandra
    Bloglovin: Audrey Tjang

    udah follow Dian juga ya hehe
    Udah juga ngetweet, post di instagram dan facebook

    Wish Me Luck o:)

    Tjangaudrey.blogspot.com

    Thankyou ^^

    ReplyDelete
  9. name: Theresia Syanli Octavia
    Facebook: www.facebook.com/cenviere25
    twitter & instagram @theresiasyanli
    GFC Theresia SyanLi Octavia
    bloglovin www.bloglovin.com/theresiasyanli

    Share on social media 23/10/2014
    https://twitter.com/TheresiaSyanli/status/525314683184500736
    https://www.facebook.com/cenviere25/posts/10203790217768466
    http://instagram.com/p/ugE5F0MyKg

    -done follow Diah hernastiti via GFC

    ReplyDelete
    Replies
    1. 28/10
      Facebook: https://www.facebook.com/cenviere25/posts/10203816426263662
      Twitter: https://twitter.com/TheresiaSyanli/status/526862189710151680

      29/10
      Facebook: https://www.facebook.com/cenviere25/posts/10203826464074601
      Twitter: https://twitter.com/TheresiaSyanli/status/527485998670680065

      30/10
      Facebook: https://www.facebook.com/cenviere25/posts/10203830988427707
      Twitter: https://twitter.com/TheresiaSyanli/status/527804515672522753

      Delete
  10. Name: Devi Sasongko
    FB: Hasuhana Song (/hasuhanasong)
    Twitter: @hasu__hana
    GFC: Hasuhana Song
    Bloglovin: Hasuhana
    Blog link: http://hasu--hana.blogspot.com/2014/10/giveaway-addict-in-october-2014.html
    Birthday wish: Happy birthday Dewi :) 17 tahun biasanya masa-masa mulai dewasa, semoga tambah dewasa, tambah bijak, tambah cantik, tambah diberkati, dan semoga blog ini juga turut berkembang menjadi lebih baik :) God bless,
    Hasuhana

    ReplyDelete
  11. Nama : Tirza Sosanta
    FB : Tirza Sosanta
    Twitter : @tirzasosanta
    IG : @tirzasosanta
    GFC, Bloglovin : Tirza Sosanta

    Hallo Dewi �� Sorry ga bs ngepost link dari FB dan twitter karena saya buka dari aplikasi android saja.. Harap maklum ya �� Saya juga bukan blogger tp suka dan sering liat beauty blog, termasuk blog milik kamu (Pinku Room) karena dari namanya Pink gitu trs blog kamu banyak pink-pinknya, aku suka warna pink ❤

    Happy belated sweet 17th birthday Dewi ����
    Semoga dengan bertambahnya usia bs menjadi pribadi yang lebih baik lagi, lebih dewasa, sukses dalam menggapai cita-cita..
    Menjadi pribadi yang takut, taat dan mengasihi Tuhan, juga mengasihi keluarga dan sesama.. Sukses untuk Pinku Room semoga bs selalu memberikan informasi yang bermanfaat bagi pembacanya �� Tuhan memberkati! ❤❤

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. say boleh ikutan ga Giveaway nya...... soalnya tertarik bangeeeeeeet sm hadiahnya..... (ig : rahmitaslimah)

    ReplyDelete
  14. say tolong follow duluan instagram saya. soal nya saya kesulitan cari username kamu :( ntar aku follow semua sosmed kamu :)

    ReplyDelete