Etude House Oh M'Eye Line Eyeliner #03 Brown Review

by - October 08, 2014

Hello everyone~ <3

Do you love korean makeup? If yes, you may already try this eyeliner from etude house ^^
Today I want to review Etude House Oh M'Eye Line Eyeliner in brown color.
The packaging is so slim and long.
This eyeliner has 3 shade, black, grey and brown.
If you have the black one then the packaging color is all black.



ingredients



The texture is thick & not too watery like usual liquid eyeliner, also this eyeliner is waterproof~ I don't really like the brown color, will buy the black color soon :3

Pros ;
- waterproof
- affordable price
- easy to get
- has 3 shade to choose
- travel friendly

Cons :
- nothing for now~
Thanks for read <3
See you on my next post~!

You May Also Like

8 comments

  1. Etude emang affordable banget sih. Itu warna eyelinernya ga ada yang lain ya? hehe bagus kayanya kalo ada yang warna biru heheh


    Regards,
    Fahmy Haryandi
    ZOCKO

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya :) ada 3 warna black, gray, brown ^^

      Delete
  2. wah waterproof yah? Aku punya ini yg hitam, aku bersin aja udah smudge >_< huhuhu
    nice post!

    ♡ MY BLOG ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya waterproof jess.. aku pas bersihin pake milk cleanser nivea langsung ngelotok gitu kayak waterproof eyeliner pd umumnya hehe ^^ nggak smudge si di aku, apa karna beda warna? :O

      Delete
  3. Dr dulu mau beli ini maju mundur XD saking jrg pake eye make up, tp kayaknya boleh dicoba nih yg coklat :D
    Nice post Dewi ^^

    SINTASEKARASRI BLOG

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha aku malah lebih sering pake eyemakeup dari pada base buat muka kayak bb cream n foundie >.< soalnya mata aku sipt hehe :D

      Delete
  4. wah bagus ya kayanya. waterproof. tapi kayanya mau coba yg warna item aja. btw ikutan event ini ga? http://goo.gl/GmQEUH

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya aku juga pgn beli yg itemnya hihi :)
      nggak ikut ^^

      Delete