Maybelline baby lips color shade berry crush review

by - August 10, 2014

Hey girls~

Today I want to review lip balm from Maybelline. It’s Maybelline baby lips color in shade berry crush

is it really moisture my lips in 6 hours? we'll see~

expired date


The packaging is like other baby lips product from Maybelline~

The shade name is printed in the packaging too~

actually this llip balm made in thailand~! 

let's swatch~

with flash

Is it really moisturize my lips?
bare lips

with Maybelline baby lips color in shade berry crush

It moisturize my lips and gives a little bit red color to my lips but it not last for 6 hours like they said lol, only for 2-3 hours. Still I like this lip balm and now I always bring Maybelline baby lips color in my bag.

Pros :
-          Affordable price
-          Easy to get in Indonesia
-          Smells like candy :3
-          Has SPF 16
- easy to use
- travel friendly

Cons :
-          Nothing
Thanks for read~
See you on my next post <3!

You May Also Like


  1. Aku juga punya nih Baby Lips tapi yang pink Lolita :D
    Suka sama warnanya dan bikin lembab juga ^_^

    1. aa toss cii >.< iya lumayan ada warnanya jd kalo bibirnya pucet gak terlalu kliatan ^^

  2. oh aku pernah liat ini di hypermart hehe ^^ warnanya ngga seberapa yah, kayanya ngasi shine aja gitu >.<

    ♡ Join my "Back to School" Giveaway♡

    1. haha ini di department store banyak kok jess~ iyah cuma ngasi shine aja wkwk cuma jadi agak berwarna, lumayan lah dari pada yang pertama keluar di indo hehe ^^